Menyn

 
bilder/bilder.html
ord.html
gavor.html
Bilderbilder/bilder.html
Meny
Gåvorgavor.html
 

Fredagskvällen

    Sallad

    Viltwallenbergare


Lördag lunch

    Fräsch renklämma.


Bröllopsmiddag

Förrätt

    Kantarellvåffla med löjrom, creme fraiche och picklad rödlök

    Taggsvampsoppa med syltade kantareller


Huvudrätt

    Lättrökt älgbiff med rotfruktsterrine, havtornsgelé och rödvinsky


Vegetariskt

    Canneloni med quinoa, parmesanskum och rotfruktsterrin


Efterrätt

    Lokala ostar med fikonmarmelad från Lantbackens gårdsmejeri i Torgås.

    (Två st baserade på komjölk, grönmögel och brie. Tre st baserade på getmjölk, grönmögel, brie

    och vitmögel)


Tårta

    Hallontårta med vit choklad

    Tårta med hjortrongrädde och nötmaräng.


Dryck till middagen

    Öl: Jacobsen Brown Ale

    Vitt vin: Jean Leon Magnolia

    Rött vin: Cicilio Ripassa Valpolicella

    Vin till ostarna: Elixir

    Avec: Bailys och Larsen VS


Söndag

    Rejäl brunch


 
tack.html
Tacktack.html
http://www.tobiasochanna.se/inbjudan/index.html
gastbok.html
Gästbokgastbok.html
Gamla sidanhttp://www.tobiasochanna.se/inbjudan/index.html
Berättelseord.html