Menyn
Menyn
Fredagskvällen
Sallad
Viltwallenbergare
Lördag lunch
Fräsch renklämma.
Bröllopsmiddag
Förrätt
Kantarellvåffla med löjrom, creme fraiche och picklad rödlök
Taggsvampsoppa med syltade kantareller
Huvudrätt
Lättrökt älgbiff med rotfruktsterrine, havtornsgelé och rödvinsky
Vegetariskt
Canneloni med quinoa, parmesanskum och rotfruktsterrin
Efterrätt
Lokala ostar med fikonmarmelad från Lantbackens gårdsmejeri i Torgås.
(Två st baserade på komjölk, grönmögel och brie. Tre st baserade på getmjölk, grönmögel, brie
och vitmögel)
Tårta
Hallontårta med vit choklad
Tårta med hjortrongrädde och nötmaräng.
Dryck till middagen
Öl: Jacobsen Brown Ale
Vitt vin: Jean Leon Magnolia
Rött vin: Cicilio Ripassa Valpolicella
Vin till ostarna: Elixir
Avec: Bailys och Larsen VS
Söndag
Rejäl brunch